dijous, 25 de juny del 2015

UNA ESCOLA MÀGICA



Hem tingut la sort d’anar a parar en aquesta escola on els ensenyaments es transformen en divertides històries que recordarem al llarg de la nostra vida.

L’escola ens ha regalat moments bons i dolents que hem sigut capaços de viure i superar. Des de P-3 fins a 6è hem tingut mestres que, gràcies a la seva capacitat d’ensenyança, ens han aportat molts coneixements que necessitarem pel nostre futur.

Cada any hem anat aprenent diferents coses que ens serviran per tota la vida i per anar madurant al llarg del temps. Ens han ajudat a comprendre, a pensar i a conscienciar-nos.

També ens ho hem passat “ pipa” jugant al pati: rialles, crits, enfadades, érem l’ànima de l’esbarjo!!!!

Trobem molt interessant el projecte de “ Cuines del Món ” . Hem pogut tastar diferents plats de varis països. Donem les gràcies a les cuineres pel menjar exquisit que ens han servit al llarg dels anys. També agraïm a les monitores la paciència que han tingut amb nosaltres.

Donem gràcies a totes les professores i professors que ens han acompanyat aquests nou anys a l’escola. Ens heu ajudat en moments fàcils i difícils i sempre heu estat allà.

Vam començar sent infants i en sortim preparats per aquesta nova etapa : l’ ESO.

Hem gaudit de molts companys, n’hem rebut i acomiadat, però sempre quedaran marcats al nostre cor com tots vosaltres.

Esperem que l’escola es mantingui igual d’increïble, i que tots els coneixements que hem anat acumulant  durant aquests anys ens quedin marcats per tota la vida.

Sabem que l’escola de Sentfores ens acollirà sempre amb les mans obertes i sempre la tindrem guardada al cor. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada